Sådan fungerer det

Nordic Business Center har sammen med Dropnshop.dk en unik Buy-Back løsning, hvor vi efter købet, sælger jeres brugte mobil videre på det internationale marked, og på den måde bidrager både I og vi til at genbruge grejet. Hvis ikke mobilen kan sælges som den er, skiller vi den ad, genbruger om muligt udvalgte dele og sender det ubrugelige elektronikskrot til genanvendelse.

Du kan vælge, at få udbetalt sit salg kontant eller bruge beløbet du tilbydes for din brugte mobiltelefon, til at nedskrive den månedlige ydelse på en ny Apple iPhone, All-Risk forsikring eller måske på musik.

Eksempel: en brugt Apple iPhone 6 64B – gives der p.t. kr. 871,- for. Beløbet videregives til løsningen og din månedlige ydelse bliver derfor billigere.

Dette svarer til, at du med en All-Inclusive løsning på Apple iPhoneX 64 GB, kun har en månedlig ydelse på kr. 267,-

(Se mere om All-Inclusive løsningen under erhverv)

by_back_icon1

Tjek hvad du kan få for din mobil/tablet

Du kan bruge din gamle mobiltelefons værdi til at købe forsikring til din nye telefon, nyt tilbehør eller bare musik til hver dagen…

by_back_icon2

Send dit udstyr
til os

Ved salg til os, sender vi et fragtbrev pr. e-mail til dig, som vi gerne vil have, at du benytter – det koster dig ikke noget.

by_back_icon3

Vi sørger for, at dine penge lander det rette sted-

På din egen bank konto eller til din Nordic Business Center konto, her kan du selv via din egen online konto bestemme hvad pengene skal bruges til, eks. forsikringer, musik eller andet.

I stedet for at være gode til det hele, samarbejder vi med de bedste – så det kan blive sjovt for dig

En af de ting som gør en All-Inclusive løsning fra Nordic Business Center unikt er, at vi samarbejder med en bred række førende brands, som hver især tilfører deres specielle koncept til løsningerne. Se nedenfor alle de fordele som følger med en løsning hos Nordic Business Center

Klar til at komme videre?

Vi har løsninger til salg … og vi kan med garanti også hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dig og din virksomhed. 

Lad os få en uforpligtigende snak om mulighederne.

KONTAKT OS HER