Om Nordic Business Center

Nordic Business Center blev etableret i år 2009 og har til sammen mere end 20 års erfaring.

Nordic Business Center er specialister i bruttolønsordninger, hvor virksomheders medarbejdere med stor fordel, kan spare sin trækprocent på de mange high-end produkter, der tilbydes inden for IT- & Tele-, telefoni- og forsikringsløsninger.

Alle Nordic Business Centers produkter, tilbydes med i All-Inclusive løsningen, der vises og beskrives under fanen “erhverv”. Her tilbydes din virksomhed Danmarks mest optimale løsning, hvor produkter er forsikret i mod uheld, og virksomheden i mod prisstigninger, medarbejderophør og meget mere.

Vi har alle løsningerne under eget tag.

Kan det blive nemmere, billigere og mere fleksibelt?

Velkommen til Nordic Business Center

Torben Krogh

Ejer og Direktør/CEO

Min version af det ideelle Nordic Business Center kunde setup er, når en af vores nordiske kunder bestiller en af vores All-Inclusive løsninger. Her ved jeg med sikkerhed, at kunden får alle sine ønsker opfyldt. Samtidig med, at de får de mest optimale og gennemsigtige priser, er de pakket ind i sikkerhed, uden mulighed for prisstigninger, medarbejderophør og forsikringer på enhederne hele aftales løbetid.

Et produkt – Én pris – Alt er All-Inklusive !

Eller en kunde bestiller en bruttoløns-ordning, hvor vi som de eneste i Danmark tilbyder den helt omkostnings neutralt for virksomheden, men samtidig med samme sikkerhed som i All-Inklusive løsningen.

Det er her Nordic Business Center viser sit værd overfor kunder og samarbejdspartnere, vi får tingene til at være reelle og helt enkle uden de store armbevægelser.

Sammen med sine kompetente medarbejdere har Torben Krogh siden sin grundlæggelse i år 2009, mange årig erfaring inden for branchen, derfor har de den helt rigtige kompetence for at skabe succes med Nordic Business Center.

Torben ejer samtidig selskaberne Usedmobile og teleselskabet Mobil Nordic. Usedmobile driver hjemme-siderne dropnshop.dk og smartdrop.dk og Mobil Nordic ApS tilbyder forskellige forsikringsløsninger til kommunikationsudstyr og til autobranchen.

 

Hos Nordic Business Center handler det om, at tilbyde de helt rigtige løsninger.

Vil vi ændre måden, hvorpå man tilbyder løsningerne i markedet. Det behøver ikke koste en formue at komme i gang, samtidig med at din løsning bliver billigere, når vi køber dit gamle udstyr retur . Vi vil fortsætte den store vækst vi har haft de seneste år og være i blandt de største indenfor vores løsninger og tilbyde de bedste og billigste løsninger danske virksomheder og deres medarbejdere.

Vi pakker som de eneste virksomheden og medarbejderne helt ind, så der er så lidt risiko som overhovedet muligt – økonomisk såvel som på produkterne.

LAD OS GENNEMGÅ JERES BEHOV OG MULIGHEDER

Klar til at komme videre?

Hvis du og din virksomhed er klar til at få den bedste bruttolønsløsning til jeres virksomhed, så kontakt os for en uforpligtigende snak – vi vil gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger.

KONTAKT OS HER